Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S första

Alla ❤️ Dag

Jisses vad dagen gått fort! Vår snygge vaktmästare var här i förmiddags och fixade lite uttag bland annat och efter det tog jag och tjejerna en långpromenad i solen! Vilken underbar vårdag det vart! Vårfåglarna kvittrade och solen värmde så skönt☀️ Vi tog en promenad till plantagen och köpte blommor till familjen, samt en liten bukett till oss. Blommor gör så mycket och det är inte ett riktigt hem utan!?

Efter plantagen gick vi hem. Flickorna skulle äta lagom till vi kom hem och när dom ätit klart kom mamma efter jobbet. Hon hade med massor av fina presenter dagen till ära! Jag fick små formar för små bakelser, jag som älskar att baka! Och flickorna fick varsin prinsesskrona med tillhörande örhängen och en väska till deras pixieböcker? Bästa mammis❤️

Sen blev det en promenix till affären och handla lite viktigt innan lönen kommer. Nu har flickorna fått sista måltiden och sover i princip redan. Mina älskade små flickor! Tänk, idag för ett år sedan låg ni i min mage när vi firade alla hjärtans dag!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *